سخن دبیر علمی همایش:

با پیشرفت سریع تکنولوژی و فناوری های جدید علاوه بر وجود آسیب های اجتماعی قبلی آسیب های اجتماعی جدیدی در جامعه رواج پیدا می کنند که بعنوان آسیب های اجتماعی نوپدید شناخته می شوند، این نوع آسیب ها در جوامع در حال گذر بیشتر دیده می شوند و در صورت عدم مطالعه آنها آثار زیانبار و جبران ناپذیری برای هر کشوری خواهند داشت. میزان پیامدهای ناگوار این آسیب های اجتماعی نوپدید در جوامع مختلف به آمادگی، شناخت و نحوه مدیریت این آسیب ها بستگی دارد و باید برنامه ریزی و سیاستگذاری لازم در این زمینه صورت بگیرد. کشور عزیزمان ایران متناسب با شرایط و فرهنگ خود با انواعی از نابهنجاریها و کجرویهای اجتماعی مواجه است، بطوریکه هر یک از این مشکلات می توانند فرایند پیشرفت و ترقی کشور را مختل کنند. شناخت این نابهنجاریها و مشکلات از وظایف همه ما بویژه محققین و دانشگاهیان می باشد. می توان با شناخت آسیب های اجتماعی نوپدید اقدام به واکسیناسیون اجتماعی جامعه کرد و به میزان بسیار زیادی از آثار مخرب این آسیب ها در جامعه کاست.  بنابراین برای پیشگیری ،کنترل و مقابله با آسیب های اجتماعی نوپدید شناسایی ، تعریف علمی و طبقه بندی آسیب های اجتماعی نوپدید، تبیین اجتماعی، فرهنگی، روانی، سیاسی، و اقتصادی هر یک از آنها، عوارض و پیامدهای شان، شیوه های پیشگیری و کنترل شان لازم و ضروری می باشد. اما نکته  مهم  انجام به موقع اقدامات لازم برای پیشگیری، کنترال و مقابله با آسیب ها است که مهمترین روش آن برگزای همایش ها، کنفرانس های و نشت های علمی در این زمینه می باشد. لذا برگزارکنندگان به منظور تحقق اهداف ذکر شده اقدام به برگزاری اولین همایش ملی آسیب های اجتماعی نوپدید کرده اند، امید است که شما پژوهشگران و دانشگاهیان ارجمند با ارسال مقالات خود ما را در رسیدن به اهداف این همایش یاری نمایید.

با تشکر فراوان

دبیر علمی همایش